RENOMIA je proslavila 25 godina u Rumuniji

6. oktobar 2023

U Bukureštu je održana proslava 25 godina RENOMIA-e u Rumuniji na kojoj je učestvovalo više od 100 gostiju – klijenata, akvizicija, predstavnika osiguranja, kolega iz rumunskih filijala i iz brokerske mreže, koju razvijamo u ovoj zemlji. Goste su pozdravili George Grad (CEO RENOMIA Rumunija) i Marius Moldovan, koji su sa nama od samog osnivanja  RENOMIA Rumunija, nakon čega se na bini smenjivao  čitav niz predstavnika vodećih osiguravajučih društava, koji posluju u Rumuniji. U okruženju gde su prilagodljivost i profesionalizam najvažniji  RENOMIA -ina konstantna posvećenost stručnosti, kompetentnosti i „fer – pley“ pristupu prema klijentima i poslovnim partnerima nije prošla nezapaženo. Izuzetno pozitivne reakcije prisutnih na svečanosti potvrđuju snagu odnosa i duboko poverenje koje je RENOMIA negovala u industriji.  

Naša kompanija je značajan igrač na rumunskom tržištu i, prema mišljenju osiguravajućih kompanija, mi smo odličan primer kako izazove pretvoriti u prilike a prilike u odličan servis za klijente.

Rukovodstvo RENOMIA-e u Rumuniji  predstavljali su  Pavel i Jiří Nepala – u svojim govorima  podsetili su na vrednosti i porodičnu atmosferu RENOMIA-e, istakli snažnu  poziciju RENOMIA GROUP u regionu Centralne  i Istočne Evrope i u pojedinačnim zemljama, spremnost da investiraju  u razvoj naše industrije, know-how i podrške Gallagher-a širom sveta, a posebno snažnu viziju razvoja RENOMIA GROUP-e.