Vaši najvažniji interesi su na prvom mestu. Uvek

Neporediv uvid u tržište osiguranja, preporučena rešenja i najbolji uslovi za vas.

Rešenja za osiguranje

Naš sveobuhvatni portfolio proizvoda osiguranja može da vas zbuni, kao klijenta. Prirodno, bez dubljeg poznavanja osiguranja i osobenosti pojedinih proizvoda, teško je izabrati pravo rešenje za osiguranje koje će pokriti sve vaše potrebe i efikasno pokriti sve rizike koji su povezani sa vašim poslovima.

Iskusni RENOMIA posrednici znaju u dušu sve proizvode osiguranja na tržištu i pomoći će vam da izaberete rešenje napravljeno po meri vašeg poslovanja – ono koje pokriva sve rizike i sprečava neželjen gubitke. Naši stružnjaci za rizike su uvek tu da vam pomognu u upravljanju rizicima.

U slučaju gubitka, RENOMIA procenjivači štete će odmah obraditi vaš zahtev za naknadu štete – vodeći računa o vašem interesu. Usko specijalizovani timovi profesionalaca koji će, na osnovu analiza vaših potreba, ponuditi savet i pomoć u upravljanju vašim rizicima su budućnost industrije osiguranja.

Představenstvo a dozorčí rada společnosti RENOMIA na poradě

Naši specijalizovani timovi profesionalaca komercijalnog osiguranja

OVO SU NEKI, ALI NE SVI, SEKTORI POSLOVANJA U KOJIMA SMO SPECIJALISTI

Osiguravači

RENOMIA je posrednik u osiguranju koja je potpuno nezavisan od tržišta osiguranja. Partneri smo sa najvećim osiguravačima i reosiguravačima u Češkoj Republici i u inostranstvu koji mogu da dugoročno pruzmu rizike naših klijenata.

Uz nas ćete dobiti najbolje od onoga što tržište osiguranja može da ponudi. RENOMIA će proučiti vaše potrebe i preporučiti rešenje koje nudi najbolju kombinaciju cene i kvaliteta osiguranja.

Naši profesionalci stalno prate i procenjuju posebno sledeće parametre naših partnera u osiguranju:

  • Cene
  • Proizvode
  • Kvalitet reosiguranja

Imate li pitanja ili želite da saznate više o našim uslugama? Kontaktirajte RENOMIA usluge klijentima:

office@renomia.rs
+381 24 531 092