RENOMIA BENEFICIJA – program beneficija za zaposlene

Osiguranje i finansijski proizvodi po preferecijalnim stopama za naše klijente i njihove zaposlene

RENOMIA BENEFICIJA

Poznata je činjenica da je zadovoljan zaposleni sa visokim kvalitetom dobrih beneficija je lojalniji svom poslodavcu.

Naši iskusni RENOMIA BENEFICIJA profesionalci pružaju konsultantske usluge korporacijama i pojedincima nudeći konkurentna rešenja za pakete osiguranje prilagođena vašim jedinstvenim potrebama. Naš cilj je da klijentima sačuvamo vreme i novac. Kroz naše programe, vaši zaposleni će imati pristup posebnim uslovima osiguranja i finansijskim paketima – koji se obično ne nude na tržištu – kako bi ostali motivisani i lojalni.

 

Usluge RENOMIA BENEFICIJA koristi veliki broj poslodavaca, njihovih menadžera i zaposlenih, profesionalnih komora i udruženja.

Pracovníci pobočky RENOMIA v Brně v kavárně kancelářské budovy

RENOMIA BENEFICIJA programi za:

Izvršni menadžment

  • personalizovane usluge i konsultacije za izvršne rukovodioce i članove organa uprave
  • posebni proizvodi i usluge

Grupe zaposlenih

  • rešenja za osiguranje grupe zaposlenih
  • optimizacija poreza, klauzule, preferencijalne stope

Individualni zaposleni

  • proizvodi i usluge za pojedince i zaposlene, online portal, edukacija o finansijskoj pismenosti
  • osiguranje, hipoteke, krediti, investicije

Šta vam pruža stručna usluga RENOMIA pogodnosti? 

Ušdeda do 40%

Pregledaćemo vaše postojeće polise i ugovore, nakon čega ćemo Vam ponuditi posebne proizvode po stopama poslovanja. Jednostavno skenirajte Vaš ugovor i pošaljite na:   benefity@renomiabenefit.cz.

Kontrolisanje ugovora

Da li ste znali da ugovori imaju godišnjicu? Ako uočite na vreme, imate pravo da pregovarate o boljim uslovima. I mi možemo ovo uraditi za vas. Pratimo vaše ugovorne godišnjice i pružiti najbolje što tržište može ponuditi.

Podrška kod rešavanja odštetnih zahteva

Niste zadovoljni sa rešenjem vašeg odštetnog zahteva? Prepustite to našim stručnjacima. Oni će sprovesti ceo postupak u Vašu korist.

Kako to funkcioniše?

Korporacije

Analiza programa pogodnosti za zaposlene i rizika Predlaganje najprikladnijestrategije za vašu kompaniju Saradnja i komunikacija sa vašim zaposlenima Redovno obnavljanje programa Konsultacije i podrška u naplati odštetnih događaja zaVaš HR i Vaše zaposlene Vođenje čitavog postupka od početka do njegovog okončanjazajedno sa izveštavanjem 01 02 03 06 05 04

Pojedinci

Sagledaćemo vašu situaciju i potrebe Predložićemo rešenje koje je najpogodnije vašim potrebama Pribavljamo najbolje ponude na tržištu Pratimo trajanje ugovora kakobiste uvek imali najbolje uslove Pružamo podršku za vreme štetnih događaja 01 02 03 05 04
Martin Loubr, ředitel RENOMIA BENEFIT

Potreban vam je sveobuhvatni program pogodnosti za vaše zaposlene ili želite da se raspitate o tome  šta je to što možemo da učinimo za Vas? 

Kontaktirajte RENOMIA BENEFICIJE

Ing. Martin Loubr, MBA
Director, RENOMIA BENEFIT a.s.
martin.loubr@renomiabenefit.cz
+420 222 390 861