Usluga je naša strast 

Naša posvećenost i pružanje usluga klijentima nas je učinila liderom na tržištu. Da li ste spremni da iskusite odličnu uslugu? Ovde smo da se pobrinemo za Vas.

Uvek u Vašem interesu.

Profesionalno upravljanje rizicima

RENOMIA MENADŽMENT RIZIKA je u funkciji vašeg prosperiteta. Sa nama, možete se u potpunosti posvetiti svom poslu, a mi se brinemo o svemu što se tiče sprečavanja, upravljanja i ublažavanja svih mogućih rizika.

Međunarodne usluge osiguranja

Da li poslujete van Češke Republike? Da li planirate (širenje na međunarodno tržište) međunarodnu ekspanziju? Možete se osloniti na kompaniju RENOMIA bilo gde u svetu.

Program benefita za zaposlene

Naši klijenti i njihovi zaposleni uživaju u pogodnostima programa beneficija za zaposlene i finansijskim ponudama po povlašćenim uslovima. Poznata je činjenica da su zaposleni sa dobrim beneficijama lojalniji svom poslodavcu?

Osiguranje potraživanja sa njaboljim rezultatima

Služba za poravnanje potraživanja je važan deo našeg pristupa zasnovanog na konsultacijama. RENOMIA ima posvećeno odeljenje za rešavanje sporova.

Informaciona tehnologija - klijentsku uslugu vršimo digitalno

Pristupačnost i pogodnost za naše klijente je prioritet. Odeljenje za klijente je jednostavan za navigaciju, omogućava pristup kompletnoj ponudi usluga za klijente, detaljan pregled paketa osiguranja i pruža sigurno administriranje.

Pristup zasnovan na konsultacijama

Ne završava se samo na osiguranju. Uvek se trudimo da osiguranje pokrije sve moguće rizike vezane za vaše poslovanje. Sveobuhvatna analiza poslovanja klijenta je osnova za izradu rešenja za sve vaše rizike u vidu samo najboljih programa osiguranja dostupnih na lokalnom i međunarodnom tržištu.

Najbolja rešenja na tržištu osiguranja

Naša usluga se ne završava ugovoranjem. Pratimo vaše poslovanje i uvek preporučujemo nove  proizvode osiguranja, u skladu sa razvojem tržišta.

Obuka, trendovi i razmena znanja

Želimo da naši klijenti budu informisani kada razgovaramo o ponudama osiguranja. Delimo naše znanje i pružamo podršku našim klijentima uz programe profesionalne obuke za njihove rukovodioce i zaposlene.

Usluga je ono što čini kompaniju RENOMIA 

Sa profesionalcima kompanije RENOMIA, najbolja usluga se podrazumeva. Mi prepoznajemo vaše potrebe, a naša tradicija i međunarodno iskustvo su garancija koju možemo pružiti bilo gde u svetu. Naši saradnici će vam pomoći u savetovanju i kreiranju rešenja za Vaš biznis.

Kancelářská budova Brno Holándská s logem RENOMIA

Imate pitanja ili želite da se raspitate o našim uslugama? Kontaktirajte odeljenje za klijente:

office@renomia.rs
+381 24 531 092