Martin Kopecký Direktor Auto osiguranja

RENOMIA GROUP, najveći provajder brokerskih usluga i usluga procene rizika u Centralnoj i Istočnoj Evropi, posvećen je razvoju rešenja auto osiguranja, među ostalim paketima. Martin Kopecký (29)  postao je novi Direktor Auto Osiguranja. Njegova glavna dužnost će biti razvoj proizvoda biznis i usluge u segmentu Auto Osiguranja u Češkoj Republici i inostranstvu.
Martin Kopecký je aktivan u osiguranju od 2008. Pre dolaska u kompaniju RENOMIA 2014, radio je za UniCredit Lizing, gde je kreirao i implementirao sistem saradnje sa auto dilerima i razvio brendirane pakete osiguranja za BMW, Nissan, Renault i Dacia.

Njegova profesionalna dostignuća u kompaniji RENOMIA uključuju, razvitak jedinstvene aplikacije za kalkulaciju i pregovaranje auto osiguranja. Aplikacija pomaže konsultatima osiguranja da uporede uslove svih osiguravajućih kompanija u vremenskom periodu od tri minuta, za postupak kojem je ranije trebalo više od sat vremena.

“Auto osiguranje je najdinamičniji proizvod u neživotnom osiguranju. Zbog ovoga, smatrao sam neophodnim da konstantno pratimo najnovije trendove u Češkoj i inostranstvu, i ponudimo ih klijentima, zajedno sa našim inovacijama inkorporiranih u njima, i tako ostvarimo maksimalno zadovoljstvo našim klijentima.”, govori Martin Kopecký, Direktor Auto Osiguranja

U njegovoj novoj ulozi, Martin Kopecký će se takođe fokusirati na komercijalno auto osiguranje i razvoj paketa auto osiguranja, efikasno postavljanje procesa, metodologiju i trening u ovoj oblasti.

Njegovi hobiji uključuju automobile, digitalnu tehnologiju i rekreativno jedrenje.