Jiřina Nepalová jedna od TOP žena u Češkoj u 2016

Jiřina Nepalová, osnivač i direktorica kompanije RENOMIA, primila je nagradu za jednu od najboljih žena Češke Republike 2016. godine na Karlin Forumu tokom Gala večeri dodele nagrada.

Svake godine, Hospodářské noviny i izdavačka kuća Economy objavljuju prestižnu anketu. U ovoj dvanaestoj godini od kako se vrši rangiranje, imenovano je 50 žena iz privatne i javne sfere.

Jiřina Nepalova je bila jedna od vodećih 25 poslovnih žena u Češkoj, od preko 300 nominovanih. Najmoćnije žene su izabrane od strane stručnog žirija sastavljenog od poslovnih, javnih, medijskih i ekonomskih predstavnika, kao i istaknutih stručnjaka za ljudske resurse.

"Cenim nagradu koju mi je "Economia " dodelila i vidim to kao priznanje ne samo za moj rad i dugoročno dostignuće nego i rad svih kolega u kompaniji RENOMIA. Verujem da je žiri primetio  naše vrednosti kao što su dobri odnosi, razvoj ili pouzdanost kojima smo ja i naša kompanija dugo poštovali", govori Jiřina Nepalová.

Redovno izdanje časopisa dostupno je za kupovinu na trafikama od 24. Januara 2017. Na slici je prikazano posebno izdanje časopisa napravljeno posebno za kompaniju RENOMIA.