RENOMIA učestvuje po treći put na “Teribear Moves Prague” događaju: RENOMIA tim učestvuje u događaju hodanjem i trčanjem u dužini od 2.356km.

U subotu, 16. Septembra, obeležena je 10-​dnevna dobrotvorna manifestacija Teribear Moves Prague. U Vítkov parku, Prag, učesnici manifestacije su trčali i hodali 226,286km, doprineli su radu Fondacije Tereza Maxova sa 11.3 miliona kruna, što je 3,4 miliona više nego prošle godine. Novac će se uglavnom dodeliti programu za pomoć zlostavljanoj deci, trudnicama u opasnosti ili porodicama kojima je to potrebno. RENOMIA je dugogodišnji partner Fondacije Charity Run.

Za svaki pređeni kilometar, sponzori događaja donirali su CZK 50 Fondaciji Tereza Maxova. A RENOMIA to nije mogla propustiti! Gotovo 90 zaposlenih došlo je u Vítkov park da bi pomogli, i prešli su neverovatnih 2.356km, što je otprilike udaljenost od Praga do Sofije i nazad. RENOMIA je osvojila deveto mesto u konkurenciji par desetina timova , sa šestom pozicijom među kompanijama! Zahvaljujući naporima našeg tima, mogli smo donirati fondaciji gotovo 118.000 CZK.

Dobrotvorna akcija privukla je i mnoge porodične članove naših zaposlenih - došli su u velikom broju kako bi hodali i trčali tokom celog vikenda. Najbolji iz kompanije RENOMIA bili su Dušan Šebek (362km i novčani doprinos od 18.120 CZK) i Alena Foltýnová (202km i novčani doprinos od 10.080 CZK), koji dolaze iz filijale RENOMIA Prag.