RENOMIA je poboljšala svoje mesto na listi Sodexho TOP 10 Poslodavca godine

Danas u Praškom kongresnom centru, RENOMIA je osvojila prestižnu nagradu Sodexo poslodavac godine 2017. Od kada je prvi put učestvovala na takmičenju 2015. godine, RENOMIA se uvek nalazila među TOP 3 poslodavcima godine.

Zahvaljujući neprekidnim ulaganjima u razvoj i obrazovanje, što stvara inspirišujuće radno okruženje i vrednu prijateljsku korporativnu kulturu, RENOMIA je osvojila treće mesto u ovogodišnjem takmičenju, čiji su rezultati objavljeni u maju. Štaviše, RENOMIA je postigla značajan uspeh u nacionalnoj takmičenju za Progresivnog poslodavca, u kategoriji "manje od 500 zaposlenih", kada se u jednoj godini premestila sa devetog na peto mesto.

 "Nagrada nam je potvrda da smo na prvom mesu samom vrhu sve izazovnijeg tržišta rada, brinemo se o našim ljudima i ulažemo u njihov razvoj. Zahvaljujem se svim kolegama što su nam pomogli da ispunimo našu misiju sa sjajnom uslugom usmerenom na korisnike, i koji nam svojom energijom i entuzijazmom pomažu u stvaranju odlične atmosfere u našoj kompaniji ", kaže Hana Velíšková, direktorica HR-​a RENOMIA.

Nagrađene kompanije odabrane su na osnovu međunarodno priznate Saratoga metodologije, prema kojoj je rangiranje izvršeno od strane „PricewaterhouseCoopers“ kao garant profesionalnosti. RENOMIA je nagrađena za Progresivnog poslodavca u kategoriji „manje od 500 zaposlenih“ u Praškoj oblasti 2015 i 2016. godine. U 2016. godini RENOMIA je po prvi puta zabeležila veliki uspeh u nacionalnom delu takmičenja sa osvojenim 9. mestom.

Za više informacija o takmičenju pesetite web stranicu www.zamestnavatelroku.cz